Nagymező u. 28.

Pictures
Plans
Map
Street View
Open Street View
1065 Budapest, Nagymező u. 28.

Office Rental Fee ( month)

180.000 HUF / month

Available Office Space:

51 m2

Spatial Data
Office Building Category: Residential offices
Available Office Space: 51 m2
Financial Information
Office Rental Fee : 180.000 HUF / month
Min. Rental Period: 2 years
Financial Guarantee: 2 month
Near Public Transports
Subway: M1
Tram: 4, 6
Bus: 105
Kiadó vagy eladó a Nagymező utca 28-ban 51 m2 alapterületű, választékos kivitelű, irodaként, orvosi rendelőként vagy lakásként egyaránt használható ingatlan, azonnali beköltözési lehetőséggel.
Épületgépészeti megoldásai lehetővé teszik a helységek igényeknek megfelelő berendezését. Az épületben fizetendő közös költség magában foglalja a vízdíjat és a szemétszállítást. Az ingatlan rendkívül alacsony fűtési költséggel üzemeltethető.
Az épület tömegközlekedési eszközökkel rendkívül jól megközelíthető.
A bérleti díjról ÁFA-mentes számla állítható ki.
A helyiségek a mellékelt alaprajz szerint:
① Előszoba. Innen a kis tárgyaló (vagy váró) és az irodahelyiség (rendelő) és a konyha áttetsző üveg-tolóajtókon át közelíthető meg.
② A kétféle szürke árnyalatú csempével burkolt tartózkodóan elegáns kivitelű, fürdőszobaként vagy konyhaként egyaránt használható helyiség konyhabútor befogadására illetve mosogató bekötésére is alkalmas. Fűtését programvezérelt mennyezeti infrapanel biztosítja. Itt található a korszerű kéttartályos villanybojler, amely rendkívül gyors melegvíz-szolgáltatásra képes.
③ A 6,2 m2 alapterületű kisméretű irodaként, étkezőként, tárgyalóként vagy váróként egyaránt használható helyiségben szintén megvannak a feltételei egy 110 cm széles teakonyha-pult elhelyezésének (hideg-melegvíz- illetve lefolyó-bekötési lehetőség). Fűtése a hűtő-fűtő üzemmódú klíma berendezés mellett a padló és a légtér kívánt hőmérsékletét külön-külön is szabályozni képes programvezérelt infra-padlófűtéssel történik, amely napjaink legkorszerűbb fűtési rendszere.
④ A kézmosóval ellátott mellékhelyiség burkolata megegyezik a fürdőszobáéval.
⑤ A 34,5 m2 alapterületű irodahelyiségként vagy rendelőként működtethető helyiségben adottak egy amerikai konyha kialakításához szükséges (hideg- melegvíz, lefolyó, pult mögötti villany és elszívó) bekötésének feltételei. Fűtése a hűtő-fűtő klíma mellett a műszakilag a központi fűtőrendszerek színvonalára emelt, magas hatásfokú, programvezérelt gázkonvektorral történik.

Quick Request

Request an offer from the selected offices. Click on the icon to add more offices.

Selected Offices:
No offices selected.
(m2) (m2)

Officebuilding Filter

Rent (€ /m2/month)

-

Office Space (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Number of workstations

Recommended Office Buildings