A vállalat, mint az ország egyik legnagyobb gyógyszergyártó társasága különös hangsúlyt fektetett arra, hogy olyan irodaházat találjon, mely minden tekintetben alkalmazkodik a vállalat irányelveihez, így a magas szintű műszaki színvonal mellett a kitűnő környezetvédelmi besorolás is fontos szempont volt a helyszín kiválasztásánál, hiszen a cég maga is felelős környezetvédelmi politikát folytat.

A projekt megvalósításáért felelős igazgató, dr Berki J. János szerint : „A Futureal fejlesztésében megvalósuló Vision Towers irodaház a magas műszaki színvonal mellett egyedülálló lokációval is büszkélkedhet a Váci úti irodafolyosón belül is: a Dózsa György és a Váci út kereszteződése az egyik legfrekventáltabb kereszteződés Budapesten, közvetlen metró kijárattal, troli és busz kapcsolattal. Az épület egyedi alakja maximális flexibilitással, jó láthatósággal, világos irodaterekkel és izgalmas architektúrával párosul. Nagy érdeklődés követi a projektet mind a szakma, mind a bérlők részéről, ami számunkra nagyon fontos.”



A bérlői képviseletet a szerződéses tárgyalások során a Jones Lang LaSalle látta el.

"Ügyfelünkképviselete során az volt a célunk, hogy modern és különleges irodát találjunk nekik, amely hosszú távra nyújt megoldást irodai elhelyezésükre és illeszkedik a környezettudatos vállalati filozófiájukhoz. 
A Vision Towers megfelelt ezeknek az elvárásoknak és további pozitívum volt, hogy az épület közvetlen metróállomással rendelkezik, így az alkalmazottak és az ügyfelek számára az épület könnyen megközelíthető. Örömmel tölt el minket, hogy aktív részesei lehetünk a vállalat új budapesti irodájának nemcsak a megtalálásában, de az irodai kialakítással kapcsolatos design és műszaki tanácsadás során is. " – nyilatkozta Starmann Mária, a Jones Lang LaSalle bérlőképviseleti vezetője.

A Futureal Váci úti irodafolyosón létesülő mintegy 23 ezer négyzetméteres irodaháza, a Vision Towers építése tavaly ősszel indult, befejezése 2014 közepén várható. Az irodaépület északi tornya fog otthont adni a KPMG magyarországi központjának is. Az épület a BREEAM fenntarthatósági rendszer „Very Good” vagy akár „Excellent” szint várományosa.

A Váci úti Vision Towers valamint a Corvin Corner irodafejlesztést követően a Futureal elindítja újabb irodaprojektjét Őrmezőn. A mintegy 80 ezer négyzetméteres Budapest One irodapark első ütemének munkálatai várhatóan 2014 második felében kezdődnek.

 

Futureal