Az ESAB élen jár a hegesztő- és vágóeljáráshoz, valamint felhasználáshoz szükséges hegesztőanyagok és berendezések gyártásában. A vállalat SSC (Shared Service Center) irodája az elmúlt 3 évben folyamatosan növekedett, emiatt vált szükségessé a bővülés, mely területet várhatóan 2015 elején vehetnek birtokba.

Bacsó Bálint, az ESAB Europe SSC Igazgatója elmondta: “Mind a bérbeadó rugalmassága, mind az épület elhelyezkedése segítette a döntésünket, hogy megújítsuk meglévő bérleti szerződésünket. Örömmel várjuk az új terület birtokba vételét és vállalkozásunk továbbfejlesztését.”

Zeley Csaba, a ConvergenCE vagyonkezelési üzletágának igazgatója hozzátette: “Örülünk, hogy az ESAB ismét az Eiffel Square irodaház mellett döntött és továbbra is az egyik fő bérlőnk marad. Ez az ügylet egyértelműen bizonyítja az épület elvitathatatlan sikerét és az ESAB elkötelezettségét a magyar piac iránt. Biztosak vagyunk benne, hogy az ESAB elégedett lesz az új irodaterülettel, és nagy örömmel nézünk elébe ezen kivételes munkakapcsolatnak.”

David M Johnston MRICS, a C&W budapesti irodabérbeadási vezetője elmondta: “Egy átfogó piackutatást követően az ESAB a szerződéshosszabbítás és a bővülés mellett döntött az Eiffel Square irodaházban, mely minden szempontból a legjobb választás számukra. Jelenleg növekvő lendületet tapasztalunk a budapesti irodapiacon, melynek hatására az egyre kevésbé bérlő központú és az ilyen és ehhez hasonló tranzakciók is azt támasztják alá, hogy az SSC irodák egyre nagyobb szerepet játszanak a fellendülésben.”

A 23,500 négyzetméteres Eiffel Square irodaház jelentős beruházás Budapest belvárosában, köszönhetően kiváló elhelyezkedésének, a kivitelezés és üzemeltetés minőségének és a telítettségnek. A kitűnő elérhetőség (mind tömegközlekedéssel, mind autóval) mellett az irodaházban több üzlethelyiség és éttermi egység is üzemel. A fejlesztés emellett egy közparknak is otthont ad, amely népszerű látnivalóvá vált.

 

Cushman