A cég jelenlegi fő profilja a kulturális és sport rendezvényekre vonatkozó helyfoglalási rendszerek fejlesztése és üzemeltetése valamint az ezekhez kapcsolódó vezetői információs rendszerek értékesítése jelentős előadóhelyek, színházak, stadionok, fesztiválok számára. Az InterTicket ma Magyarországon több mint 300 helyszín jegyeit  értékesíti (többek között: Művészetek Palotája, Madách Színház, Nemzeti Színház, Vígszínház, Sziget Fesztivál, Szegedi Szabadtéri stb.) és összességében évi 25 ezer rendezvény teljes jegykészletét kezeli. A cég nemzetközi viszonylatban is az élvonalhoz tartozik, a világ számos országában alkalmazzák rendszerét.

A nemzetközi piacon is sikeres, amerikai gyökerekkel rendelkező vállalkozás a belvárosi központját költözteti át  a tömegközlekedéssel  könnyen elérhető külső körúti régió egyre népszerűbb fejlesztésébe, mely rövid időn belül második sikeres tranzakciót jelenti az Ablon két épületből álló irodakomplexuma kapcsán.

A 2008-ban átadott „ B „ szárny jól formálható nagy terei,impozáns belmagassága,- a forgalmas környezet ellenére-  rendkívül csendes atmoszférája,és  körpanorámás
szintjei ideális irodahelyszínt kínálnak a nyugodt ,élhető, jól megközelíthető munkahelyet preferáló ügyfelek számára. Az Ablon 20 éves fejlesztői tapasztalatához jelentős üzemeltetési hozzáértés társul ,mely partnereinek biztos hátteret nyújt a mindennapi ügymenet elősegítéséhez. Az étteremmel, nagyszámú parkolóhellyel rendelkező irodaház környezetében az M3-as városi bevezetője,az 1-es metró közelsége  és a Városliget biztosít mozgalmas, de mégis zöld közeget.

„ Az új irodánk kiválasztásánál fontos szerepe játszott a jó ár-érték arány,a megközelíthetőség, és a fejlesztői munkához szükséges nyugodt környezet. E három tényező összevetése mentén haladtunk a döntési folyamatban,választásunk az M3 Business Centerre esett, úgy érezzük megtaláltuk a központunk számára az optimális irodai megoldást. Nagy örömünkre cégünk az elmúlt években jelentős piaci növekedést produkált, az ABLON fejlesztése további fejlődés esetén is rugalmas megoldást jelent, ez is nagyban megalapozta a tranzakció létrejöttét.”- nyilatkozta Jobbágy Ervin, az Interticket Kft ügyvezető igazgatója.

„Rendkívül örömteli számunkra,hogy az M3BC fokozatosan visszanyeri pozícióját a piacon, egy olyan lokációs övezetben, ahol az üresedés magasabb az átlagos budapesti viszonyoknál. Az Interticket tranzakció fontos lépés és egyben komoly visszajelzés fejlesztésünk jövőbeni lehetőségei kapcsán.” – mondta el Lovro Adrienn ügyvezető igazgató a szerződéskötés okán.

 

Ablon