A Fornax választásában az iroda belvároshoz közeli elhelyezkedése, kiváló megközelíthetősége mellett a környezettudatosság jegyében a szelektív hulladékgyűjtés lehetősége is szerepet játszott. Illetve az a lehetőség, hogy az épületben elhelyezett kerékpártárolóknak köszönhetően a munkatársak a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot támogatva kerékpárral járhatnak munkahelyükre.
További megtiszteltetés a CPI számára, hogy szintén új bérlőként köszöntheti az egyik legnagyobb közép-európai integrált ingatlanplatformot, a TriGranit-ot.

“Közel két évtizedet töltöttünk ez előző irodánkban. 2016-ban egy teljesen új időszak vette kezdetét a cégünk életében, úgy döntöttünk ideje váltani. A saját portfoliónkban üzemeltetett irodaházakban a közel 100%-os bérbeadottsági szint miatt nem tudtunk gondolkodni, és mindemellett a ragaszkodtunk korábban megszokott lokációhoz. Egy olyan helyet kerestünk, ahol hozzánk hasonló módon maximálisan szolgálják ki a bérlői igényeket, a CPI ebben tökéletes partnernek bizonyult” - mondta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

 


A Fornax-ról
A FORNAX 100%-ban magyar tulajdonú informatikai vállalatcsoport, amely innovatív bátor fejlesztéseinek, kiemelten erős szakembergárdájának köszönhetően 1991 óta megkerülhetetlen tényező az informatikai szektorban. A Fornax mára egy számos tagból álló vállalattá nőtte ki magát. A kezdeti kísérletező szellemnek és a mostanra jócskán meggyarapodott nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően a cég élen jár a legújabb technológiák felhasználásában és fejlesztésében. A kilencvenes évek végére a Fornax meghatározó pozíciót szerzett a közép-európai régió IT piacán is, így a hazai cégek mellett a társaság külföldi leányvállalatai Montenegróban, Horvátországban és Szlovákiában is működnek, szintén informatikai területen. A Fornax ICT 2007-ben iFlow Kft. néven kezdte meg működését, elsősorban a FORNAX saját fejlesztésű munkafolyamat- és munkaerő-kezelő szoftverrendszere, a többszörös nemzetközi szakmai díjjal jutalmazott Eventus program létrehozásával.  A Fornax múlt évben ünnepelte 25 éves jubileumát.
www.fornax.hu, Kövessen minket a Facebook-on is!

A TriGranit-ról
A TriGranit az egyik legnagyobb közép-európai integrált ingatlanplatform, mely elsősorban stratégiai elhelyezkedésű, első osztályú kereskedelmi egységekre és irodaépületekre fókuszál. A TriGranit tevékenységei az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatások teljes skáláját lefedik a beruházástól és felvásárlástól a fejlesztésen és építésen át az ingatlan- és eszközkezelésig. Két évtizedes működése alatt a TriGranit mintegy ötven városképet meghatározó projektet valósított meg hét közép- és kelet-európai országban, ezzel összesen egymillió négyzetméter bérbe adható területet hozott létre, és több mint negyven tekintélyes nemzetközi díjat nyert el. Legutóbb Török Árpádot, a cég vezérigazgatóját, az év ingatlanpiaci személyiségének választották.
www.trigranit.com  


A CPI-ról
A CPI Hungary az elsődlegesen hosszú távú befektetésekkel és ingatlanbérbeadással foglalkozó CPI Property Group tagja, és annak közel 260.000 m2 alapterületű magyarországi ingatlan portfóliója kezelésével foglalkozik. A kiskereskedelmi, irodai, szállodai, ipari és logisztikai szegmensben egyaránt aktívan tevékenykedő társaság folyamatosan követi a trendeket és az ügyfelek igényeit.
A CPI Property Group főként Kelet-Közép-Európa és Németország területén van jelen. A frankfurti értéktőzsdén jegyzett luxemburgi székhelyű cég által kezelt vagyon összértéke 4,185 milliárd euro, 2 990 000 m2 területet üzemeltet.
www.cpigroup.hu, www.bc30.hu