„Nagyon jó eredménnyel zárt a RiverPark irodaház az elmúlt fél évben - kezdte beszámolóját Knauer Zsófia, az IVG Hungary bérbeadási és marketing vezetője. Örülünk annak a ténynek, hogy újabb hazánkban és külföldön is elismert vállalatok választották irodaházunkat. Az elmúlt hónapok eredményességének köszönhetően az épület bérbeadottsága 70% fölé emelkedett.” Az egészségügyi tanácsadás területén tevékenykedő Healthware Tanácsadó Kft., illetve a nemzetközi szállítmányozással foglalkozó Hanjin Shipping is hatékony térkialakítású, költséghatékony és magas színvonalú irodaházat keresett, amely tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

A Hanjin Shipping-el folytatott tárgyalásokban a bérbeadót az Eston International is támogatta. A 17 európai országban 3000 alkalmazottal jelen lévő üzleti szolgáltatásairól ismert Bisnode számára fontos célkitűzés volt, hogy jelenlegi két irodáját, a gazdaságos operáció érdekében egy helyszínen egyesítsék. Olyan irodaházat kerestek, ahol kiváló a ház műszaki minősége, megvalósítható a szünetmentes operáció, valamint maximális rugalmassággal alakítható a rendelkezésre álló irodai tér. „Mivel az üzleti információ-szolgáltató egyik fő értéke az innováció, az iroda kiválasztásánál is fontos volt számunkra, hogy olyan új és modern környezetben működjön irodánk, ami ezt az értéket támogatja és tükrözi”. - egészítette ki Sárközy Péter, a Bisnode Hungary HR menedzsere. Ide költözik korábbi, Szállás utcai telephelyéről a Ceva-Phylaxia gyártókapacitásának bővülése miatt, - amely társaság száz évre visszatekintő hazai kutató- és gyártóbázissal is rendelkezik - a hazai állatgyógyászati piacon vezető szerepet betöltő Ceva SA magyar leányvállalatának kereskedelmi központja.

Egyúttal a RiverPark irodaház ad helyet a Ceva Közép-, Kelet Európa és Törökországi Zónaigazgatóságának is. „A vállalat státuszát kifejező impozáns megjelenés és energiahatékonyság mellett fontos szempont volt a választás során a rugalmas, egyedi igényekre szabott térkialakítás lehetősége is. Több különböző iroda megtekintését követően a RiverPark esetében éreztük azt, hogy az elvárásainknak leginkább megfelel.” – összegezte gondolatait Dr. Máté László zónaigazgató. „A RiverPark elhelyezkedése, az exkluzív belső kert, a tetőteraszok és az igényes műszaki megoldások magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket kínálnak. Így nem meglepő, hogy nemcsak mi, hanem a bérlők is szeretik ezt a házat.” - fejezte be Papp Róbert a Robertson Hungary vezető tanácsadója.

 

Forrás: Robertson