A belváros szívében, inspiráló környezetben nyújt kivételes irodabérleti lehetőséget a Centrál Udvar irodaház, ahol egyedülálló módon akár 5 200 m2 egybefüggő minőségi irodaterület is bérelhető. Elhelyezkedéséből fakadóan a leendő bérlőket az épület közvetlen közelében elérhető nagyszámú szolgáltatás és kiváló tömegközlekedési kapcsolatok várják. Műszaki tartalmát tekintve versenyképes a legmodernebb épületekkel, hiszen példának okáért ál-padlóval és  4-csöves fan-coil rendszerrel ellátott. További sajátossága és előnye az épület alaprajzának, hogy maximálisan támogat mind nyitott terű irodai, mind 100%-ban cellás elrendezést. Természetesen a lenyűgöző belső kert és a valamennyi szobához tartozó nyitható ablak is a versenyelőnyök közé sorolható.

A legnagyobb és az utóbbi években is folyamatosan fejlődő alpiacon helyezkedik el a Capital Square irodaház, amely átlag feletti, egyedülálló műszaki tartalommal és üzemeltetési megoldásokkal emelkedik ki a többi „A” kategóriás irodaház közül. Ezek az ismérvek alapvetően befolyásolják az iroda felhasználók közérzetét a mindennapokban. Az átadás óta kivételes bérbeadottsággal rendelkező irodaház a kiváló műszaki adottságai mellett központi elhelyezkedésével és a metró közelségével biztosítja jelenlegi és jövőbeni bérlőinek elismerését.

A portfolió bővülésén túl az irodabérbeadási csapat erősödésének további bizonyítéka, hogy legifjabb tagja, Budai Dóra, szakmai fejlődésének újabb szakaszába lépett.  Dóra két éve csatlakozott junior tanácsadóként a DTZ-hez. Adminisztratív feladatok mellett már több nagyszabású projektben is részt vett. Az elmúlt két évben megszerzett tapasztalat és tudás feljogosítja őt, hogy a továbbiakban a junior státuszból kilépve, irodaügynökségi tanácsadóként folytassa munkáját a négytagú iroda ügynökségi csapatban.

„Nagy örömmel tölt el, hogy folyamatos szakmai fejlődésünket, más piaci szereplők és közülük is elsősorban ügyfeleink visszaigazolják további bizalom formájában.” – mondta Simonyi Balázs az irodai részleg vezetője.
„DTZ jövőjén túl a piaci tendenciák megítélésében is optimista vagyok. Ennek számos oka van, de talán a legfontosabbak között említeném a 2013-ben létrejött tranzakció rekord közeli volumenét (400 000 m2) és az aktív 2014-es tavaszi időszakot, az új bérbadások növekvő mértékét és a piacra lépő cégek növekvő számát. Bízom benne, hogy ezek a tények az ország versenyképességét is reprezentálják, mely záloga a pozitív tendenciák fenntarthatóságának. Én személy szerint további javulást várok, mely végső soron a fejlesztői és nem utolsó sorban a befektetetői aktivitást is visszahozhatja” – összegezte véleményét Simonyi.

 

DTZ