Salamon Adorján, az ESTON International vezérigazgatója elmondta: „Nagy öröm számunkra, hogy munkánk eredményeként a közelmúltban két irodahelyiség is bérbeadásra került az általunk képviselt irodaházban. Hiszünk abban, hogy a hasonlóan sikeres együttműködések nem pusztán az aktuális piaci trendek leképeződései, hanem szakmai megközelítésünk visszaigazolása, mely szerint egy-egy ingatlanra fókuszálva – az adott épület „szakértőjeként” fellépve – eredményesebbek lehetünk. Hozzájárulásunkkal a Globe 3 telítettségét 14%-kal sikerült növelnünk.”

A cégvezető szerint 2016. kiemelkedő év lesz a hazai kereskedelmi ingatlanpiacon, ahol az egyik legeredményesebb szektor a modern bérirodáké lesz. Mint kifejtette: „A tavalyi évben új keresleti rekord született: több mint félmillió négyzetméternyi iroda került bérbeadásra. Idén várhatóan nem csökken az érdeklődés az irodai bérlemények iránt, és a bérlők mellett az irodafejlesztők és a befektetők tevékenysége is új lendületet vesz. Az ESTON által értékesített, irodafejlesztésre alkalmas területek volumene arra enged következtetni, hogy ingatlan tanácsadóként ismét megnyílik a lehetőség arra, hogy egy-egy új projekt teljes életciklusát végigkövessük a telekakvizíciótól a projekt-előkészítésen és fejlesztésen át a bérbeadásig és az azt követő befektetői értékesítésig.”

A Globe 3 irodaház Óbuda központjában, az Árpád híd budai hídfőjének közelében helyezkedik el, megközelíthetősége gépkocsival és tömegközlekedéssel is kiváló. Az irodaépülethez felújított recepció, rugalmasan alakítható irodaterület, álpadló, négycsöves fan-coil légkondicionáló rendszer, 24 órás biztonsági és portaszolgálat, nyitható ablakok, külső árnyékoló-rendszer, étterem és mélygarázs tartozik.

 

 

ESTON International